De invloed van de media op ons beeld van vapen: Feiten en fictie

Vaporizers en daar bij hoorden e-liquids hebben de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit gewonnen, en dat is niet zonder reden. Deze producten bieden namelijk een aantal geweldige voordelen.

Als eerste zijn vaporizers een veel gezondere optie dan normale sigaretten. In plaats van tabak te verbranden en giftige rook in te ademen, verhit een vaporizer de e-liquid tot een temperatuur waarbij damp vrijkomt die vrij is van schadelijke stoffen zoals teer en koolmonoxide. Dit maakt het een veel gezondere keuze voor rokers die willen stoppen met traditionele sigaretten.

Als tweede bieden e-liquids een grote variëteit aan smaken en aroma’s. Van fruitige smaken tot tabak smaken en alles daartussenin, er is voor elk wat wils. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende nicotinegehaltes, zodat u uw nicotine-inname kunt afbouwen als u dat wilt.

Als laatst zijn de vaporizers veel goedkoper op de lange termijn dan traditionele sigaretten. Hoewel de initiële kosten van een vaporizer misschien iets hoger zijn, zal je op lange termijn veel minder geld uitgeven aan dampen dan aan sigaretten. Dit kan uiteindelijk honderden euro’s besparen.

e-liquid vape